Haber Grubu

30 Eylül 2012 Pazar Saat

11:00'de Uluslararası İlişkiler 1

Sınıfında!

"Gerçek Müfettiş Hound"- 22 Mayıs 2010 - "Elbruz Bilge İş Okulu Projesi" yararına özel gösterim

26 Eylül 2009 tarihinde cinayet gibi bir trafik kazasında kaybettiğimiz Elbruz Bilge'nin anısını ölümsüzleştirmek için kurulmuş olan "Elbruz Bilge Kardeşlik Fonu", Galatasaray Üniversitesi ve Galatasaray Lisesi’nde okuyan öğrencilere burs sağlamak amacıyla kuruldu. Bugüne kadar Kardeşlik Fonu’na destek sağlamak amacıyla tiyatro gösterimleri, konserler, partiler ve münazara turnuvaları düzenlendi. Elde edilen gelirler ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amacıyla kullanıldı.

Son olarak da Elbruz’un ailesinin yaşadığı şehir olan Eskişehir’deki eski bir kız meslek lisesinin, zihinsel engellileri topluma kazandırma amacı güden bir iş okuluna dönüştürüleceğini öğrenen Elbruz’un yakınları, Milli Eğitim Bakanlığı görevlileriyle bir araya gelerek bu projeye destek vermek istiyor. Elbruz’un adını yaşatmak için çalışmalar yapan Kardeşlik Fonu, iş okulunun yaz aylarında hazırlanması ve önümüzdeki yıl eğitime başlayabilmesi için bağış arıyor.

Biz de GSÜTT olarak, 22 Mayıs 2010 tarihindeki "Gerçek Müfettiş Hound" oyunumuzun gösteriminden elde edeceğimiz gelirin tamamını, bu okul projesine destek amacıyla bağışlamak istiyoruz.

Tarih : 22 Mayıs 2010 Cumartesi

Saat : 18:00

Yer : Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Bilet Fiyatı : 15 TL

Gerçek Müfettiş Hound

İki tiyatro eleştirmeninin gerçek ile kurgu arasındaki duvarları kırması sonucunda tiyatro-sahne-izleyici arasındaki ayrım da yok olur. Kıskançlıkları ve arzuları onları izledikleri oyunun içine çeker. Artık hayallerini gerçekleştirebilecekleri yerdedirler. Önce farkedilmeyen ceset, sonra radyo anonsları ve cinayet? Peki katil kim? Yaşamımızdaki basmakalıp cümleleri, kimlikleri ve rolleri bırakıp kendimizi oyun içinde oyun öğesi, melodram, parodi ve modern trajedinin iç içe olduğu sanatın derinliklerine bırakalım.

Oyun sayfası için tıklayın.